Τελευταία Νέα

Αρτοκλασία / Κοπή πίτας / Χορός

Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε ότι οι καθιερωμένες εκδηλώσεις του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

 

   1. Αρτοκλασία 10 Δεκεμβρίου 2017 στην Αγία Βαρβάρα Πατησίων και μετα τη λειτουργία θα ακολουθήσει καφές στην καφετέρια απέναντι από την εκκλησία.

 

   2. Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, Κυριακη 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10 πμ στο ξενοδοχείο STANLEY.

 

   3. Ο ετήσιος χορός μας στις 3 Μαρτίου 2018 ημέρα Σάββατο στις 9 μμ στο κέντρο ΚΑΝΤΑΡΙ (Καρπάθου 1, Πετρούπολη, τηλ. 2105063724). Τιμη πρόσκληση 20,00 ευρώ. Περιλαμβάνει φαγητό και ποτό.

 

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας σε όλες τις εκδηλώσεις, βοηθώντας μας έτσι να διατηρήσουμε ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα του Συλλόγου μας.
Καλή αντάμωση!!!

 

Αρτοκλασία 2017

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στην Αγία Βαρβάρα Πατησίων, μετά την Θεία Λειτουργία θα γίνει η ετήσια αρτοκλασία του χωριού μας.

 

Θα χαρούμε να ανταμώσουμε και πάλι!

 

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας.

Πανηγύρι Πλάβαλης 2017

Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλες και φίλοι του συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε ότι το πανηγύρι μας θα γίνει Σαββατο 12 και  Κυριακή 13 Αυγούστου 2017. Για άλλη μια χρονιά το παραδοσιακό μας καζάνι στην πλατεία του χωριού μας θα σηματοδοτήσει το καλοκαιρινό μας αντάμωμα. Ευελπιστούμε να έχουμε όλους τους συγχωριανούς μας εκεί συνεχίζοντας έτσι με επιτυχία την παράδοση πολλών χρόνων και τον εορτασμό της Παναγίας. Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!!!

Ετήσια χοροεσπερίδα 2017

Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλες και φίλοι του συλλόγου μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η ετήσια χοροεσπερίδα μας θα γίνει στο κέντρο ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΌΣ (Π. Σταύρου 5, Αμπελόκηποι τηλ. 2106926049) στη 1 Απριλίου 2017, ώρα προσέλευσης 9.30 (είναι αλήθεια, μην σας μπερδέψει η ημερομηνία της πρωταπριλιάς), με τιμή πρόσκλησης 20 ευρω. Σας περιμένουμε να περάσουμε μία ευχάριστη βραδιά με χορό και τραγούδι, ξεφεύγοντας λίγο από τά προβλήματα της καθημερινότητα μας. Πάρτε την παρέα σας και ελάτε να ψυχαγωγηθουμε και να ενισχύσουμε και το σύλλογο μας!!!