Τελευταία Νέα

Αρτοκλασία / Κοπή πίτας

Αγαπητοί συγχωριανοί, σας ενημερώνουμε οτι στις 9 Δεκεμβρίου θα γίνει η αρτοκλασία του Συλλόγου μας στον Ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας Πατησίων και μετα τη λειτουργία θα ακολουθήσει καφές στην καφετέρια απέναντι από την εκκλησία όπως είθισται κάθε χρόνο.

 

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στις 13 Ιανουαρίου 2019, στις 10.00 το πρωί στην αίθουσα Βίκος στον ημιόροφο του ξενοδοχείου Stanley, θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας και η κοπή της πίτας.

 

Για αυτό σας παρακαλούμε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018, αν υπάρχουν συμμετοχές για το νέο ΔΣ, να μας ενημερώσετε για να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια.

 

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά.

 

Αρτοκλασία / Κοπή πίτας / Χορός

Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε ότι οι καθιερωμένες εκδηλώσεις του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

 

   1. Αρτοκλασία 10 Δεκεμβρίου 2017 στην Αγία Βαρβάρα Πατησίων και μετα τη λειτουργία θα ακολουθήσει καφές στην καφετέρια απέναντι από την εκκλησία.

 

   2. Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, Κυριακη 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10 πμ στο ξενοδοχείο STANLEY.

 

   3. Ο ετήσιος χορός μας στις 3 Μαρτίου 2018 ημέρα Σάββατο στις 9 μμ στο κέντρο ΚΑΝΤΑΡΙ (Καρπάθου 1, Πετρούπολη, τηλ. 2105063724). Τιμη πρόσκληση 20,00 ευρώ. Περιλαμβάνει φαγητό και ποτό.

 

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας σε όλες τις εκδηλώσεις, βοηθώντας μας έτσι να διατηρήσουμε ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα του Συλλόγου μας.
Καλή αντάμωση!!!

 

Αρτοκλασία 2017

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στην Αγία Βαρβάρα Πατησίων, μετά την Θεία Λειτουργία θα γίνει η ετήσια αρτοκλασία του χωριού μας.

 

Θα χαρούμε να ανταμώσουμε και πάλι!

 

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας.

Πανηγύρι Πλάβαλης 2017

Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλες και φίλοι του συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε ότι το πανηγύρι μας θα γίνει Σαββατο 12 και  Κυριακή 13 Αυγούστου 2017. Για άλλη μια χρονιά το παραδοσιακό μας καζάνι στην πλατεία του χωριού μας θα σηματοδοτήσει το καλοκαιρινό μας αντάμωμα. Ευελπιστούμε να έχουμε όλους τους συγχωριανούς μας εκεί συνεχίζοντας έτσι με επιτυχία την παράδοση πολλών χρόνων και τον εορτασμό της Παναγίας. Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!!!